Ενημερωτικά άρθρα 

Τα περιεχόμενα της ιστοσελίδας αυτής έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και προέρχονται από διεθνώς αναγνωρισμένους οργανισμούς και πηγές εγνωσμένου κύρους. Οι πληροφορίες που περιέχονται δεν πρέπει να αντικαθιστούν τις συμβουλές ή οδηγίες του γιατρού σας. Για οποιοδήποτε πρόβλημα υγείας σας πρέπει ν' απευθύνεστε στον γιατρό σας που είναι ο πλέον αρμόδιος για να σας δώσει θεραπεία ή συμβουλές για την περίπτωσή σας. Επιπλέον, μην παίρνετε φάρμακα χωρίς τη συμβουλή του γιατρού σας και ούτε να τροποποιείτε τις θεραπείες που σας δίνει χωρίς να τον ενημερώνετε. Η linecare - γραμμή φροντίδας δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν λάθη ή παραλείψεις ή οποιοδήποτε πρόβλημα συμβεί που να έχει σχέση με πληροφορίες που περιλαμβάνονται στις ιστοσελίδες αυτές. Η πληροφόρηση που δίνεται εδώ δεν είναι, δεν μπορεί και δεν πρέπει να χρησιμοποιείται σαν βάση για διάγνωση ή επιλογή θεραπείας.

Γραμμή φροντίδας

215 56 55 525 - 6951774313

Κώστα Βάρναλη 26 Περιστέρι Τ.Κ 12132

  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon

Ακολουθήστε μας

Η υποστήριξή μας είναι διαθέσιμη από Δευτέρα εως Παρασκευή από τις 9 π.μ εως 9 μ.μ & Σάββατο 9 π.μ εως 2 μ.μ.

Γρήγοροι σύνδεσμοι

© 2018 "linecare - γραμμή φροντίδας" 

Εθελοντισμός

Η "linecare-Γραμμή φροντίδας" μέσω του εθελοντισμού,ευελπιστεί πως πολλοί συμπολίτες μας θα μπορέσουν να βιώσουν μια ποιοτική καθημερινότητα, που θα προσφέρουν τα μέλη της "linecare-Γραμμή φροντίδας",νοσηλευτές και φροντιστές, όποιοι και όποτε μπορούν.

  • linecare.org

 Ο εθελοντισμός αφορά όποιον θέλει κι ενδιαφέρεται να προσφέρει στον συνάνθρωπό του αμισθί(αφορά όλες τις κοινωνικές ομάδες) και να αξιοποιήσει κατάλληλα τον ελεύθερο χρόνο του,είτε αυτή η πράξη προέρχεται οικειοθελώς με πρωτοβουλία του ιδίου ατόμου,είτε μέσω οργανωτικής ενέργειας ενός φορέα, μιας ομάδας. Στην "linecare-Γραμμή φροντίδας",όπως είναι και το όνομά μας, πρωταρχικός μας στόχος είναι η φροντίδα του ατόμου σε όλα τα επίπεδα. Η φροντίδα ιδιαίτερα των ηλικιωμένων αλλά και των ενηλίκων που χρήζουν αυξημένης προσοχής κατά την ανάρρωσή τους είναι σήμερα πιο δύσκολη από ποτέ. Από τη μία πλευρά η οικονομική δυσχέρεια και από την άλλη η έλλειψη χρόνου και ατόμων που θα μπορούσαν να φροντίσουν κάποιο άτομο,οδηγούν πολλά άτομα που χρειάζονται βοήθεια σε καταστάσεις δύσκολες. Εδώ λοιπόν, η"linecare-Γραμμή φροντίδας"μέσω του εθελοντισμού,ευελπιστεί πως πολλοί συμπολίτες μας θα μπορέσουν να βιώσουν μια ποιοτική καθημερινότητα, που θα προσφέρουν τα μέλη της ,νοσηλευτές και φροντιστές, όποιοι και όποτε μπορούν. Η ανάγκη για φροντίδα σε άτομα που δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν στις ανάγκες της καθημερινότητας,γίνεται επιτακτική και για όλους αυτούς  τους λόγους η"linecare-Γραμμή φροντίδας" θέλει μέσω των συντονισμένων ενεργειών της και φυσικά μέσω των μελών της να βοηθήσει όσους περισσότερους μπορεί. Το άτομο που μπορείτε να φροντίσετε ,να συζητήσετε,να δώσετε φάρμακα κτλ., ίσως να είναι κάποιο συγγενικό άτομο,ένας γείτονας ή ένα γνωστό άτομο που χρήζει πραγματικής βοήθειας. Μακάρι να μπορούσαμε να λύσουμε το πρόβλημα αυτό δια παντός όμως αυτό είναι αδύνατο. Έτσι θα προσπαθήσουμε με τους αρμόδιους φορείς από διάφορες περιοχές και με όπλο το εθελοντικό πνεύμα που διακατέχει την ανθρώπινη φύση να προσφέρουμε τα μέγιστα στον συνάνθρωπο. Γίνε λοιπόν και εσύ εθελοντής!

  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon