Ενημερωτικά άρθρα 

Τα περιεχόμενα της ιστοσελίδας αυτής έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και προέρχονται από διεθνώς αναγνωρισμένους οργανισμούς και πηγές εγνωσμένου κύρους. Οι πληροφορίες που περιέχονται δεν πρέπει να αντικαθιστούν τις συμβουλές ή οδηγίες του γιατρού σας. Για οποιοδήποτε πρόβλημα υγείας σας πρέπει ν' απευθύνεστε στον γιατρό σας που είναι ο πλέον αρμόδιος για να σας δώσει θεραπεία ή συμβουλές για την περίπτωσή σας. Επιπλέον, μην παίρνετε φάρμακα χωρίς τη συμβουλή του γιατρού σας και ούτε να τροποποιείτε τις θεραπείες που σας δίνει χωρίς να τον ενημερώνετε. Η linecare - γραμμή φροντίδας δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν λάθη ή παραλείψεις ή οποιοδήποτε πρόβλημα συμβεί που να έχει σχέση με πληροφορίες που περιλαμβάνονται στις ιστοσελίδες αυτές. Η πληροφόρηση που δίνεται εδώ δεν είναι, δεν μπορεί και δεν πρέπει να χρησιμοποιείται σαν βάση για διάγνωση ή επιλογή θεραπείας.

Γραμμή φροντίδας

215 56 55 525 - 6951774313

Κώστα Βάρναλη 26 Περιστέρι Τ.Κ 12132

  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon

Ακολουθήστε μας

Η υποστήριξή μας είναι διαθέσιμη από Δευτέρα εως Παρασκευή από τις 9 π.μ εως 9 μ.μ & Σάββατο 9 π.μ εως 2 μ.μ.

Γρήγοροι σύνδεσμοι

© 2018 "linecare - γραμμή φροντίδας" 

"Προλαμβάνω"ένα πρόγραμμα μια καινοτομία της "linecare - γραμμή φροντίδας"

  • Σε πρώτη φάση,ερχόμαστε σε επαφή και έπειτα κατόπιν ραντεβού η ομάδα μας επισκέπτεται τον χώρο σας,το σπίτι που διαμένει το αγαπημένο σας πρόσωπο,το οποίο χρήζει προσοχής και καταγράφει τις όποιες αλλαγές πρέπει να γίνουν ούτως ώστε ο χώρος να είναι πιο ασφαλής.

 

  • Σας επισημαίνουμε τι είδους αλλαγές είναι απαραίτητες να γίνουν και κατόπιν συνεννόησης,σε δεύτερη φάση ερχόμαστε χώρο σας και πραγματοποιούμε τις αλλαγές που θα αποτρέψουν και θα μειώσουν τα πιθανά ατυχήματα μέσα στο σπίτι.

  • Απώτερος σκοπός μας είναι η μείωση των ατυχημάτων που ταλαιπωρούν τους ηλικιωμένους και την οικογένειά τους και η πιο απλή,ομαλή καθημερινότητα σε ένα ασφαλές και οικείο περιβάλλον.

  'Eχει ως βασικό σκοπό , την πρόληψη των ατυχημάτων που συμβαίνουν μέσα στο σπίτι.

Επικοινωνήστε μαζί μας για μία δωρεάν επίσκεψη

  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon