Ενημερωτικά άρθρα 

Τα περιεχόμενα της ιστοσελίδας αυτής έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και προέρχονται από διεθνώς αναγνωρισμένους οργανισμούς και πηγές εγνωσμένου κύρους. Οι πληροφορίες που περιέχονται δεν πρέπει να αντικαθιστούν τις συμβουλές ή οδηγίες του γιατρού σας. Για οποιοδήποτε πρόβλημα υγείας σας πρέπει ν' απευθύνεστε στον γιατρό σας που είναι ο πλέον αρμόδιος για να σας δώσει θεραπεία ή συμβουλές για την περίπτωσή σας. Επιπλέον, μην παίρνετε φάρμακα χωρίς τη συμβουλή του γιατρού σας και ούτε να τροποποιείτε τις θεραπείες που σας δίνει χωρίς να τον ενημερώνετε. Η linecare - γραμμή φροντίδας δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν λάθη ή παραλείψεις ή οποιοδήποτε πρόβλημα συμβεί που να έχει σχέση με πληροφορίες που περιλαμβάνονται στις ιστοσελίδες αυτές. Η πληροφόρηση που δίνεται εδώ δεν είναι, δεν μπορεί και δεν πρέπει να χρησιμοποιείται σαν βάση για διάγνωση ή επιλογή θεραπείας.

Γραμμή φροντίδας

215 56 55 525 - 6951774313

Κώστα Βάρναλη 26 Περιστέρι Τ.Κ 12132

  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon

Ακολουθήστε μας

Η υποστήριξή μας είναι διαθέσιμη από Δευτέρα εως Παρασκευή από τις 9 π.μ εως 9 μ.μ & Σάββατο 9 π.μ εως 2 μ.μ.

Γρήγοροι σύνδεσμοι

© 2018 "linecare - γραμμή φροντίδας" 

Η επιχείρηση “linecare” με το διακριτικό τίτλο “Γραμμή φροντίδας” είναι μια   κοινωνική   συνεταιριστική   επιχείρηση   συλλογικής   και   κοινωνικής ωφέλειας (Κοιν.Σ.Επ) στον τομέα της κατ ’οίκον φροντίδας, που δραστηριοποιείται στα Δυτικά Προάστια Αττικής και πιο συγκεκριμένα στο Περιστέρι με αριθμό γενικού μητρώου Α.Γε.Μ.Κ.Ο : 000047303011, με άμεσο στόχο την επέκταση σε ολόκληρη την Αττική.

Ο Συνεταιρισμός στο πλαίσιο της παροχής κοινωνικών υπηρεσιών γενικού ενδιαφέροντος ασκεί δραστηριότητες οι οποίες προάγουν την ποιότητα ζωής και παρέχουν κοινωνική προστασία σε ομάδες όπως: ηλικιωμένοι, άτομα με αναπηρία και χρόνιες παθήσεις και περιλαμβάνουν υπηρεσίες: Υγείας, πρόληψης, εκπαίδευσης, κοινωνικής σίτισης, μακροχρόνιας φροντίδας, κοινωνικής αρωγής.

Η “linecare – γραμμή φροντίδας” αποτελεί μια ιδέα που πραγματοποιήθηκε από τα μέλη της εταιρείας με σκοπό την παροχή υπηρεσιών κατ’ οίκον φροντίδας σε όποιον έχει ανάγκη. Τα μέλη της Κοιν.Σ.Επ είναι άτομα με πολυετή εμπειρία στο χώρο της υγείας, τα οποία γνωρίζουν κι αφουγκράζονται τις ανάγκες του κάθε ατόμου κι επιθυμούν να δώσουν πρωτοποριακές λύσεις στην κατ’ οίκον φροντίδα.

Σχετικά με εμάς

  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon