Ενημερωτικά άρθρα 

Τα περιεχόμενα της ιστοσελίδας αυτής έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και προέρχονται από διεθνώς αναγνωρισμένους οργανισμούς και πηγές εγνωσμένου κύρους. Οι πληροφορίες που περιέχονται δεν πρέπει να αντικαθιστούν τις συμβουλές ή οδηγίες του γιατρού σας. Για οποιοδήποτε πρόβλημα υγείας σας πρέπει ν' απευθύνεστε στον γιατρό σας που είναι ο πλέον αρμόδιος για να σας δώσει θεραπεία ή συμβουλές για την περίπτωσή σας. Επιπλέον, μην παίρνετε φάρμακα χωρίς τη συμβουλή του γιατρού σας και ούτε να τροποποιείτε τις θεραπείες που σας δίνει χωρίς να τον ενημερώνετε. Η linecare - γραμμή φροντίδας δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν λάθη ή παραλείψεις ή οποιοδήποτε πρόβλημα συμβεί που να έχει σχέση με πληροφορίες που περιλαμβάνονται στις ιστοσελίδες αυτές. Η πληροφόρηση που δίνεται εδώ δεν είναι, δεν μπορεί και δεν πρέπει να χρησιμοποιείται σαν βάση για διάγνωση ή επιλογή θεραπείας.

Γραμμή φροντίδας

215 56 55 525 - 6951774313

Κώστα Βάρναλη 26 Περιστέρι Τ.Κ 12132

  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon

Ακολουθήστε μας

Η υποστήριξή μας είναι διαθέσιμη από Δευτέρα εως Παρασκευή από τις 9 π.μ εως 9 μ.μ & Σάββατο 9 π.μ εως 2 μ.μ.

Γρήγοροι σύνδεσμοι

© 2018 "linecare - γραμμή φροντίδας" 

Συνεργάτες

«Ψυχής Λόγος» ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ. 

Η «Ψυχής Λόγος» ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ. είναι ένας συνεταιρισμός που αποσκοπεί στη συλλογική και κοινωνική ωφέλεια της Ψυχικής Υγείας των Ανθρώπων που έχουν ανάγκη (π.χ. ηλικιωμένοι, βρέφη, παιδιά, έφηβοι, άτομα με αναπηρία και χρόνιες παθήσεις, κ.λπ.).

Η Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση Κοινωνικής Φροντίδας «Ψυχής Λόγος» δημιουργήθηκε με πολύ Αγάπη, Μεράκι και Όραμα για όλους όσους Η ψυχή τους χρειάζεται να πάρει Λόγο και να Θεραπευτεί μέσω μιας Αγκαλιάς – Φροντίδας.

Η Ψυχής Λόγος αποτελείται από ανθρώπους με όραμα να συνδράμουν το Κοινωνικό Σύνολο, προσφέροντας τις γνώσεις και την πολύχρονη εμπειρία τους σε θέματα που σχετίζονται με την Ψυχική και Σωματική Υγεία των Ανθρώπων, με γνώμονα πάντοτε τη σωστή και με επιστημονικότητα θεραπεία των Ατόμων που απευθύνονται στην ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ Ψυχής – Λόγος, καθώς και τη διά βίου -προσωπική και διαπροσωπική- λειτουργικότητά τους.

Η Ψυχής Λόγος επικεντρώνεται σε:

 

Άτομα με σωματικές, συναισθηματικές και ψυχικές διαταραχές (κατάθλιψη, κρίσεις πανικού, διπολική καταθλιπτική διαταραχή, κυκλοθυμία, διαταραχές σωματικών συμπτωμάτων, δυσθυμία κ.λπ) ειδικές Ανάγκες. 

Περιοχή: Ίλιον

Τηλέφωνο: 6973 323 210

e-mail: info@psychislogos.gr

www.psychislogos.gr

 

www.facebook.com/PsychisLogos/

  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon